Okul Müdürümüz Serpil CAVLAK'tan Kadir Gecesi Mesajı

"Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi´ni idrak etmenin sevincini yaşıyoruz.Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini ve millet olarak aramızdaki sabrı, sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı arttırmasını, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesini diliyorum. Hiç şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için fırsat sunmaktadır.
Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, personelimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin, Türk milletinin ve İslâm Âleminin mübarek Kadir Gecesinin mübarek olmasını diliyor ve bu gecenin; insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum."

Yayın: 08.05.2021 - Güncelleme: 08.05.2021 22:13 - Görüntülenme: 183