Nis

Eba canlı derse katılmayan öğrencilerle ilgili doldurulacak forma ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Nis

Okulumuz Hizmet Standartlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu Öğrenci Bilgilendirme Rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Nis

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında ilk defa uygulanacak olan Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri kapsamında "Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim" konulu öğretmenler arası fotoğraf yarışma şartnamesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Okuma Planı

Nis

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından; "Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık" kampanyası, "Türkiye'nin Gıda Kayıpları ve İsrafının Önlenmesi, Azaltılması ve Yönetimine İlişkin Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı"na uygun olarak yürütülmektedir.

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık içeriğe ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Gıdanı Koru İletişim Araç Kiti içeriğine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Mrt

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Açıklamalı İYEP Uygulama Takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Mrt