Şbt

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının II. döneminde hijyen, maske, mesafe kurallarına dikkat ederek yüzyüze eğitime başlıyoruz. Bütün önlemlerimiz tamamladık ,velilerimizin de hijyen ve sosyal mesafe kurallarına, yasaklara uyması çok önemli.

Şbt

Anasınıfı C şubesi öğretmeni Huriye BURSA öğrencilerine önce Anna MİLBOURNE'nin kaleme aldığı ''YUVADA'' isimli kısa öyküyü okudu ve ardından minik kuşlar isimli sanat etkinliği yapıldı.

Şbt

Ananıfı A şubesi öğretmeni Esra GÖK, çocuklara meslekleri yeniden tanıttıktan sonra itfaiyeciler yapıldı ve itfaiye numarası 110 çocuklara öğretildi.

Şbt

Ananıfı B şubesi Gamze BİÇER, çocuklara meslekleri yeniden tanıttıktan sonra itfaiyeciler yapıldı ve itfaiye numarası 110 çocuklara öğretildi.

Şbt

4,5 ve 6 rakamıyla ilgili genel bir tekrardan sonra sayıları gruplama çalışması yapıldı.

Şbt

Anasınıfı B şubesi olarak meslekler çocuklara tanıtıldı ve bu mesleklerden sanat etkinliği olarak aşçılarımız yapıldı.

Şbt

Anasınıfı A şubesi olarak meslekler çocuklara tanıtıldı ve bu mesleklerden sanat etkinliği olarak aşçılarımız yapıldı.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullara dağıtımını yaptığı Dede Korkut hikayelerini teslim alarak öğrencilerimizin okumaları için kütüphanemize yerleştirdik.

Şbt

Öğrenci lavabolarındaki sabunlukların montajını yaptık.

Şbt

Sizler de https://erisilebilirsertifika.ailevecalisma.gov.tr/ adresinden destekte bulunabilirsiniz...

Ock

Kumlu/ Atatürk İlkokulu müdürü Ahmet DERMAN , Okul müdürümüz Serpil CAVLAK 'ın okulumuzdaki yeni görevini tebrik için  ziyarette bulundu. Tebrik hediyesi olarak  okul idare perdelerini yeniledi. Atatürk ilkokulu müdürü Ahmet DERMAN ' a  teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda 11 Ocak 2021 tarihi saat:10.00'da okulumuzda bayrak törenini gerçekleştirdik.İstiklal marşımızı hep bir ağızdan coşkuyla personelimiz,öğretmenlerimiz,okul idaremiz ve yakın çevredeki velilerimizin balkonlarından katılımıyla hep bir ağızdan birlikte okuduk.