Nis

Rakamları bardaklar sırayla dizilerek kule oluşturuldu.

Nis

3-B Sınıfı Okulumuzun Z kütüphanesinde okuma saatinde kitap okuyor.

Nis

Okul öncesinde nefes çalışmaları ayrı önem taşımaktadır.Doğru nefes almayı bilmek çocukların beyin gelişimi için stresi azaltarak konsantrasyonu artırır. Anasınıfı A şubesi öğretmeni Esra GÖK, nefes kontrolüyle ilgili etkinlik yaptırırken aynı zamanda diğer gelişim alanlarını desteklemek için renkli kağıtları pipetle üfleyip  bölmeli tabaklara alarak gruplandırmalarını istedi.Daha sonra çocuklar grupladıkları renkli kağıtlarla örüntü oluşturarak uçurtmalarının kuyruğunu tamamladılar.Bu etkinlikte nesneleri özelliklerine göre gruplama, nesnelerle örüntü oluşturma ve nefesini doğru kullanma gibi kazanımlara ulaşıldı.

Nis

1/B sınıfı öğrencilerimizin yaptığı nokta birleştirme etkinliği.

2/B sınıfı öğrencilerimizin origami etkinliği

Nis

Anasınıfı C şubesi bugün bak yap kartları ile bahçede kartlarda gördükleri hareketleri yapmaya çalıştılar. Hem eğlendiler hem de büyük kas motor becerilerini geliştirdiler.

Nis

Okul idaremiz Bakanlığımız tarafından gönderilen maskeleri sınıfımıza dağıttılar.Okul idaremize ve Bakanlığımıza 3-B sınıfı olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Nis

Anasınıfı B şubesi öğretmeni Gamze BİÇER, çocuklara hem rakamları tekrar etmelerini sağlayan hem de eşleştirme yapmalarını sağlayan sayı kuleleri etkinliğini yaptırdı.

Nis

3-B sınıfında  Fen Bilimleri dersinde "Işıkla Görelim" deneyi yapıldı.