Nis

2/B sınıfı öğrencilerimizin Z-kütüphanemizde kitap okuma saatlerine başladı.

Nis

Anasınıfı A şubesi öğretmeni Esra GÖK, çocukların eğlenerek dikkat ve küçük kas becerilerini geliştirmek adına toplarla oyun etkinliği yaptırdı.

Nis

Okul koridorlarımızı yeşillendirmek için bitki ektik. Emeği geçen yardımcı personelimiz Mehmet abimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Müdürümüz Serpil CAVLAK'ın başlattığı "Kitap Toplama Kampanyası" için okulumuza Nutuk kitabı gönderen "Herkese Kitap Vakfı" na teşekkür ediyoruz.

Okulum Temiz, Sınıfım Temiz projesi haftalık değerlendirme panosu hazırladık

Nis

Anasınıfı C şubesi öğrencileri ve öğretmenleri Huriye Bursa çocuklarla sevimli atlar sanat etkinliği yaptılar. Ardından yapılan atlarla okul bahçesinde drama çalışması yaptılar.

Nis

2021 Yılı takvimi hazırlayarak sınıflarımıza astık.

Nis

Öğretmenler odasındaki duyuru panosunu düzenleyen Huriye ve Rukiye hocamıza teşekkür ediyoruz.

Kütüphane haftası için 2/B sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı pano çalışması

Nis

Anasınıfı B şubesi öğretmeni Gamze BİÇER, çocukların küçük kas becerilerinin desteklenmesi için Ahtapot sanat etkinliğini yaptırdı.

Mrt

3-B Sınıfı olarak 29 Mart-4 Nisan Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri kapsamında kodlama çalışması yaptık.Yapılan çalışmaları sınıf panomuzda sergiledik.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.