İSTİKLAL MARŞI'NIN 10 KITASINI EZBERLEYEN ÖĞRENCİMİZ..

May

Okulumuz kamera kayıt sisteminde kullanmak için 16 Kanallı Analog Kayıt Cihazı gönderen Adana/ Mobil A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Teşekkür ediyoruz.

Gençler!

102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'da yaktığı bu ateş, sizlerle daha güçlü.

Aktaş İlkokulu öğretmenleri olarak  bizde #meşalebende dedik.

May

Projemizin işbirlikçi öğrenme kapsamında yaptığımız "Speaking Animals" adlı çalışmamız.

May

E Twinning yolculuğunda bu ay aile üyelerimizi öğrendik. Gerek yaratıcı fikirleriyle gerekse farklı aktiviteleriyle projemizde  yer alan öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

May

Projemizin son aşamasında   aktivitelerde aktif bir şekilde görev alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Eğlenerek öğrenmenin tadını çıkaran öğrencilerimize proje kapsamında sertifikalarını sunduk. Başarılarının devamını dileriz.

May

"Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi´ni idrak etmenin sevincini yaşıyoruz.Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini ve millet olarak aramızdaki sabrı, sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı arttırmasını, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesini diliyorum. Hiç şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için fırsat sunmaktadır.
Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, personelimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin, Türk milletinin ve İslâm Âleminin mübarek Kadir Gecesinin mübarek olmasını diliyor ve bu gecenin; insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum."

May

Öğrencilerimizin kitap okuma saatlerinde kullanacağı kitap ayraçlarını  hazırlayan müdür yardımcımız Nuran KELEŞ'e çok teşekkür ediyoruz.

May

Anasınıfı A şubesi öğretmeni Esra GÖK,  çocukları eğlenerek uzaktan eğitim sürecine dahil etmek için canlı derslerde çeşitli aktiviteler yaptırdı.